Vinner av innovasjonsprisen 2023!

«Min tur - din tur» ble tirsdag 7. november 2023 utropt som vinner av den gjeve Innovasjonsprisen fra Innovasjon Gardermoen!
Prisen går till; «…en etablert og motivert bedrift eller organisasjon som fokuserer på innovasjon, nye og bærekraftige løsninger».
Juryen likte det nye lesekonseptet i «Min tur - din» svært godt! De berømmer vår evne til å tenke kreativt og annerledes rundt den første lesingen, og for vårt bidrag til økt leselyst og leseutvikling - bygget på forskning og faglig kunnskap.
Vi er så takknemlige, og veldig motiverte til videre arbeid med «Min tur - din tur»!
Bak prisen står; GRIP, BDO, DNB, Romerikes Bland, Nordby Eiendom, Norconsult, Raadmannen AS og Innovasjon Gardermoen.

Omtale

Et lite knippe tilbakemeldinger så langt...

- Super bok som falt veldig i smak hos vår førsteklassing!
- Superfine bøker og flotte gaver
- Konseptet er helt genialt. Gratulerer med utgivelse! Jeg er utdannet lærer og har jobbet mange år med lese og skriveopplæring. Jeg har en sønn som går i 2. klasse som jeg ofte må bruke annenhver setning metodikk for å motivere, (noe jeg oppfordret foreldre til også) så denne boken er kjærkommen i leseopplæring for mange
- Flotte bøker
- Kvalitetsbøker
- Håper mange får øynene opp for disse bøkene - de er så bra!
- Så god ide, de ser skikkelig fine ut!
- God barnebok
- Denne måten å lese på passer oss perfekt. Vi koste oss gjennom hele boka! Gøy med mestring!
- Perfekt for å engasjere foreldre i lesingen - og klart motiverende for lesestarterne!
- Skulle gjerne hatt denne da barna var små !
- Desse bøkene er nesten som eit kinderegg. Høgtlesing, lesestund saman med ein vaksen og lesetrening i ei og same bok. Bøkene er rekna på den første leseopplæringa og har ein tekst for den vaksne som gir meining, den er knytta til ein tekst for barnet som skal trene på å lese. Som lærar sakna eg ei sånn bok og har fleire gongar tipsa foreldre om å lese litt kvar for å motivere barna for lesing.... Fått tilbakemelding frå ein lærer som også bekrefter saknet etter boka ein ikkje visste ein sakna. Gratulera med eit etterlengta konsept til lesetrening og lesemotivasjon!
Disse bøkene var jo helt fantastiske! Så dyktige dere er. De kan jeg veldig gjerne tenke meg å fortelle/lese litt fra. De var gilde, fine og nyttige.     

(Turid Noddeland Nygård, Dysleksi Norge)

"Hei, Gratulerer med fine bøker - så smart å kombinere høytlesing og elevlesing på denne måten! Det løser utfordringen med å velge mellom bøker som enten er lette å lese eller har et morsomt innhold, i starten. Fine illustrasjoner - de er viktige også. Idéen er superbra! "

(Vigdis Refsahl cand.paed/seniorrådgiver Statped sørøst)

Utdrag fra "Elevtilpasset leseopplæring" av Vigdis Refsahl